Usynlig tandretning med Invisalign-bøjle

Ønsker du at få rettet dine tænder, men kvier du dig ved tanken om grimme metalbøjler? Så kan du prøve Invisalign – den usynlige tandbøjle.

Hvor kan jeg få tandretning med Invisalign bøjle?

Hvis du synes at tanken om tandregulering ved hjælp af usynlige tandbøjler lyder besnærende bør du opsøge og konsultere en tandlæge med ekspertise og erfaring inden for dette område. Er du bosiddende i det københavnske kan du med fordel vælge tandlæge klinikken You Smile I Smile.

Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere som har specialiseret sig inden for tandretning med Invisalign. Her vil du kunne få den mest kompetente behandling samt kvalificeret vejledning omkring dit tandretnings forløb allerede fra dag 1.

Når du første gang besøger You Smile I Smile til en gratis konsultation vedrørende Invisalign behandling vil du blive undersøgt af en erfaren tandlæge som hurtigt vil kunne vurdere om du er en egnet kandidat til et tandregulerings forløb med Invisalign. Samtidig vil I kunne afstemme forventninger til det færdige resultat og aftale en tid for behandlingens påbegyndelse.

Du vil som det første i forbindelse med behandling med Invisalign få foretaget aftryk af både over og undermund. Disse skal bruges til at fremstille en 3D visualisering af din mund, som i et særligt computer program kan danne grundlag for fremstilling af Invisalign skinner til hele forløbet. Du får skinner med hjem til et vist antal uger, og skal skifte hver 14 dag.

Du skal med jævne mellemrum til tjek hos You Smile I Smile for at tandlægen kan se om tandreguleringen går som den skal i forhold til planen. Og når tandretningen er tilendebragt bliver dine tænder forsynet med en tynd metal tråd på bagsiden som holder tænderne på plads i deres nye position.

Du kan læse mere om tandretning med Invisalign på hjemmesiden yousmileismile.dk