Billig opvarmning med en klimavenlig varmepumpe

10 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

I disse dage er de smarte og moderne luft til vand varmepumper på alles læber. Denne type varmepumpe er et prima alternativ til fyret, især hvis man ønsker at spare penge og samtidig gøre sig uafhængig af fossile brændstoffer.

Invester i en varmepumpe – det kan godt svare sig

Måske kvier du dig lidt ved tanken om den høje pris på indkøb og installation af en luft til vand varmepumpe. Der er da også tale om en ikke helt ubetydelig økonomisk udskrivning, så det er fuldt forståeligt.

Men du bør betragte denne udgift som en investering i din ejendom. Boligen bliver mere værd når du skrotter et gamle fyr til ære for en energi effektiv luft/vand varmepumpe. Og du vil allerede i løbet af det første år mærke en væsentlig besparelse på dine omkostninger i forbindelse med opvarmning af stuer og værelser.

Varmepumpe

Dette betyder at din varmepumpe hurtigt har tjent sig selv hjem igen. Du får med en varmepumpe en langt mere effektiv løsning når det handler om opvarmning af brugsvand og cirkulations vand.

Samtidig er en varmepumpe en del mere driftsikker end et gammelt, udtjent fyr, idet den ikke konstant går ud, og ikke hele tiden skal have fyldt brændstof på. Og som ekstra bonus kan du og din familie pudse klima glorien ekstra og særlig grundigt, idet en varmepumpe i kraft af sin høje energi effektivitet er langt mere skånsom over for klimaet end et olie, pille eller gas fyr.

Hvor kan jeg få den rette hjælp til valg af varmepumpe?

Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge er det en god idé at spørge de professionelle til råds. Det er vigtigt at du får en luft til vand varmepumpe som i ydeevne og kapacitet matcher såvel boligens størrelse som familiens behov. Klik ind på Amalo.dk og få hjælp til at vælge den bedste varmepumpe.

More articles