Lad din lokale el installatør hjælpe med renovering

Elektriker arbejde er ikke for amatører. Hvor du ofte selv kan udføre gør det selv arbejde i dit hjem når du sætter dette i stand, vil de faste elektriske installationer være lukket land for dig. Når der skal rodes med installationerne skal der autoriserede fagfolk på banen. Dette er et lovkrav. Du vil nemlig risikere at forårsage store skader på såvel materiel som på andre mennesker i bygningen, hvis du selv forsøger dig som el installatør eller elektriker.

Hvad kan W. Johansen El ApS hjælpe mig med?

Er du bosiddende i Ballerup eller omegn, kan du med fordel vælge W. Johansen El ApS som din autoriserede el installatør. W. Johansen El ApS har nemlig den erfaring og ekspertise som skal til for at udføre alle typer el installationer i private hjem. Uanset om du skal have udvidet eller ændret en eksisterende installation, eller om du skal have anlagt en ny en af slagsen i forbindelse med nybyggeri, ombygning eller tilbygning, kan W. Johansen El ApS assistere.

Det er en god idé at inddrage W. Johansen El ApS så tidligt i projektet som muligt. På den måde er du sikret den mest optimale planlægning af dine el installationer, således at du får det bedste og mest fremtids sikre system.

W. Johansen El ApS kan samtidig træde til i forbindelse med opgaver så som rådgivning omkring – og udførelse af – energi renoveringer, her under belysnings og ventilations anlæg, lovliggørelse af eltavler, samt diverse arbejde i forbindelse med renovering, for eksempel af køkken, bad og toilet. Der ud over hjælper W. Johansen El ApS gerne med el eftersyn i forbindelse med ejerskifte forsikring, og servicerer samtidig en lang række boligforeninger.

Hvis du ønsker at få W. Johansen El ApS til at udføre el arbejde i din bolig, kan du kontakte virksomheden via hjemmesiden w-teknik.dk