Sådan får du den bedste firmafest

19 januar 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når tiden er kommet til, at der skal holdes firmafest, så er det en glimrende måde, man kan kræse ekstra meget om sine medarbejdere på. Det kan derfor også være en anledning til, at man kan komme ud og få en god madoplevelse. Det er nemlig noget, som de fleste sætter stor pris på. En god madoplevelse indebærer naturligvis flere ting. For det første så skal man naturligvis gerne have en madoplevelse, man husker. Derudover så kan gode drikkevarer sætte et ekstra prik over i’et. Og dernæst så betyder omgivelserne naturligvis også en del for festen. Er man i charmerende omgivelser, er der gjort noget ud af musikken, ønskes der live band eller måske endda lysshow? Ønskerne kan være mange, og det handler derfor også om at alliere sig med det helt rette firma, når ens egen firmafest skal afholdes. 

Firmafester er nemlig noget, som for de fleste arbejdspladser kun afholdes 1 eller 2 gange om året. Der er derfor også al god grund til at gøre ekstra meget ud af aftenen, når den endelig kommer. 

Find et sted der tilgodeser jeres ønsker

Når firmafesten skal afholdes så spille budgettet naturligvis også ift. de beslutninger, der tages. Ønskes der eksempelvis en 7-retter menu eller er der stemning for en aften, hvor den restaurantoplevelsen er mere afslappet? Det er overvejelser som disse, som man kan gøre sig, når man er i dialog med f.eks. en restaurant, som kan hjælpe med firmafesten.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kommer godt i mål med jeres firmafest, så er Malt et glimrende bud på en restaurant, som jeres firma kan tage fat i. Her kan I helt sikkert også finde og høre en masse inspiration til, hvordan aftenen kan skrues sammen – for de har god og solid erfaring med det. 

Flere Nyheder