Planter er godt for krop og sjæl

24 maj 2020 Lotte Hindsberg
Planter er godt for krop og sjæl

Hvis du har en have og er glad for at bruge tid på den, så ved du også at der ikke er noget der kan bringe et smil frem som en dejlig lang dag i haven, omgivet af blomster, planter, ukrudt og jord. Når dagen er slut og man kommer træt ind, møgbeskidt, ondt i ryggen men også med det største smil i ansigtet, der går fra det ene øre til det andet. Hvis du samtidig hører til dem der holder af at så vil du se dem gå rundt allerede fra januar og glæde sig til at havesæsonen går i gang og der vil komme flere og flere potter rundt omkring i hjemmet som der forspires.

Nogle evner at begrænse det til kun få planter, de fleste kan ikke, men de går stadig rundt med det dejligste smil i deres helt egen verden, fordi de går og planlægger, hvor de skal have alle de nye planter plus alle dem, der selv finder vej ned i kurven, når de er ude og købe ind. Du kan læse mere her https://nytomhuse.dk/indret-med-planter-det-er-ren-terapi-for-sjaelen/

Køb de rigtige planter

Selvom de fleste planter ikke er dyre og man kan lave mange stiklinger selv er det stadig ærgerligt når planter mistrives eller dør. Ofte er årsagen at de har de forkerte forhold. Enten får de ikke den rette mængde sol eller skygge eller også står de i den forkerte slags jord. Derfor er det en god ide at lære mere om de planter du har planer om at købe, plus om din haves jord og solforhold, så du kan give dine planter det bedste betingelser. Ved at bruge den nødvendige tid på at få den rigtige viden, vil du ikke alene spare mange penge på nye planter. Dine nuværende planter vil også trives langt bedere og få din have til at fremstå langt flottere.

Flere Nyheder