Pift din knallert op med disse 3 trin

03 marts 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvis man er vild med knallerter og selv kører en, hvorfor ikke give den lidt ekstra gejl? Ved at gejle din knallert lidt, vil dine venner helt sikkert blive misundelige.

Hvis du gerne vil have gejlet din scooter kan det faktisk gøres meget let. Hvis du er interesseret i at få gejlet din scooter, så kan du følge med her for at vide mere.

Knallertlakering

Bar styr

Hvis du gerne vil have at din scooter ser lidt mere street og sporty ud, så kan du få monteret et bar styr på din scooter. Man kan gøre det selv ved at pille front skjoldet at og skrue det gamle styr af, man skal dog huske at have lade ledningerne være i forhold til bremser og så videre, de skal nemlig monteres på det nye styr. Når man montere et bar styr så er der også vigtigt at man får et speedometer installeret på også, ellers er det faktisk ulovligt at køre rundt med et bar styr, men det ser godt ud.

Skærme

Hvis du gerne vil have en lidt mere sporty stil på din scooter kan du også pille skærmene fra hjulene af. Det er selvfølgelig ikke praktisk, men det ser helt klart fedt ud når man kan se forgaflerne og alt inden bag ved.

Lakering af scooter

Hvis man gerne vil give sin scooter et nyt look kan man få en knallertlakering i Kalundborg, på den måde får ens scooter et helt ny shine og ens venner vil helt klart blive misundelige på din nye frisk gejlet scooter, med alle disse nye tiltag som du har givet scooteren.

Man kan også udskift nogen dele, hvis de er rustne eller slidte for at give din scooter lidt mere shine, end den i forvejen er. Du kan finde frem til en der kan hjælpe via internettet.

Flere Nyheder