Lav nem og lækker aftensmad med måltidskasser

19 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at skulle bruge tid på madlavning, men vil du gerne kunne tilbyde din familie et sundt og nærende aftensmåltid i hverdagen? Så bør du overveje et abonnement på en måltidskasse.

Hvad er fordelen ved at abonnere på en måltidskasse?

Der er faktisk mange fordele forbundet med et abonnement på en måltidskasse. Den mest indlysende er at du slipper for at købe ind til aftensmad hver eneste dag.

Når du abonnerer på en måltidskasse vil du hver uge få leveret råvarer og ingredienser til ugens måltider direkte til døren én gang om ugen. I en måltidskasse er alt hvad du skal bruge til enten tre eller fire måltider, helt efter eget valg.

Samtlige ingredienser er mærket med et nummer så du ved hvilken dag de skal bruges. Du skal blot sørge for at lægge de let fordærvelige varer på køl – og så tage dem frem når du skal kokkerere.

image

Med en måltidskasse undgår du madspild

Samtidig er mængden af råvarer og ingredienser i en måltidskasse nøje afstemt antallet af kuverter. Du får hvad du skal bruge til at fremstille et måltid som kan mætte hele dine familie – hverken mere eller mindre.

Det betyder at du slipper for at smide mad i skraldespanden. Og familien behøver ikke at spise det samme flere dage i streg.

Hurtig og nem aftensmad med en måltidskasse

Der ud over er det hurtigt og nemt at lave lækker aftensmad med ingredienserne i en måltidskasse. Det er professionelle kokke og ernærings eksperter som har sammensat de enkelte retter i måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad. Det betyder at hvert måltid er både sundt og velsmagende. Og samtidig tager det kort tid at smække måltidet sammen.

Du kan læse meget mere om måltidskasserne Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden https://www.kokkenshverdagsmad.dk/.

More articles