Lær at heale på Reiki kursus

06 juli 2020 Astrid Pedersen
image

Alle mennesker har evnerne til at heale. Det er bare ikke alle som lader disse evner komme til fuldt udtryk. Det kan der være mange grunde til. En af dem er at man ønsker at beskytte sig selv – og dette er fuldt legitimt.

Det at heale kan nemlig sagtens dræne et menneske for energi. Hvis man ikke kender de rette teknikker til at beskytte sig selv vil man hurtigt kunne brænde ud i en stilling som tærer på éns egne energier.

Mange mennesker, som i det daglige arbejder som behandlere, terapeuter eller lignende, oplever at de bliver psykisk og mentalt nedslidt i løbet af deres arbejdsdag. Det kan være rigtig svært at lade op når alle éns ressourcer er udtømt.

Samtidig kan man, hvis man er rigtig uheldig, risikere at overtage patientens symptomer – fysiske såvel som psykiske – hvis man ikke er tilstrækkeligt beskyttet under en healing session. Og dette er ikke hensigtsmæssigt for hverken behandler eller patient.

Lær at heale med universets energier

Derfor er det vigtigt at du som healer eller terapeut har de rette redskaber til at udføre en behandling som kommer både dig som udøver og modtageren til gode. Uanset om du arbejder som kranio-sakral terapeut, Shiatsu massør, zoneterapeut eller anden form for healende behandler kan du have glæde af at inkorporere teknikkerne fra Reiki healing i din praksis.

Dette gælder i øvrigt for alle typer erhverv hvor der arbejdes med mennesker. Et af de fundamentale principper i Reiki er nemlig den indvielse hvor du lærer at heale med universets energier i stedet for at bruge dine egne. Under et Reiki healing kursus hos Christo Blaak (Padam) får du indsigt i Reiki healingens basale teknikker, og modtager samtidig den indvielse som skal beskytte dig og dine energier mod dræning og overførsel.

Du kan læse mere om Reiki healing kurser på christo.dk

Flere Nyheder