Køb håndkøbsmedicin og kosttilskud hos dit lokale apotek

05 February 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Måske bruger du udelukkende dit apotek når du skal afhente læge ordineret medicin. Men dit lokale apotek kan faktisk byde på langt flere tilbud.

Håndkøbsmedicin på apoteket

Blandt apotekets mange speciale områder er håndkøbsmedicin. Håndkøbsmedicin er defineret som medicinske produkter som kan købes uden en recept fra lægen. Til denne kategori hører milde smertestillende piller som for eksempel Ipren og Panodil. Du kan også finde produkter til at afhjælpe forstoppelse af næsen ved forkølelse i håndkøbsmedicin afdelingen, lige som du kan finde suge tabletter og bruse tabletter som kan lindre halsonde i forbindelse med forkølelse.

Andre håndkøbsmedicin produkter tæller milde afførings midler og medicin som kan afhjælpe diarre. Du kan således med fordel gå på opdagelse i afdelingen for håndkøbsmedicin hvis du skal rejse til mere eksotiske himmelstrøg og ønsker at undgå ubehagelige overraskelser så som feriemave undervejs.

Find dine kosttilskud på apoteket

Ynder du at indtage kosttilskud i form af eksempelvis mineraler og vitaminer kan du med stor fordel købe disse på dit lokale apotek. Her får du nemlig garanti for at samtlige produkter er testede og godkendt efter såvel fødevarestyrelsen og sundhedsstyrelsens direktiver.

Samtidig vil de dygtige farmaceuter og farmakonomer som typisk er tilknyttet et apotek kunne rådgive og vejlede dig med hensyn til indtag af kosttilskud, også hvad angår kontra indikationer i forhold til receptpligtig medicin eller håndkøbsmedicin.

Andre nyttige apotekervarer på dit lokale apotek

Foruden disse medicinske produkter finder du også en lang række nyttige materialer til sårpleje (for eksempel plastre, bandager, desinfektions midler og så videre), baby pleje, hygiejne og meget andet. Det er for eksempel på apoteket du finder de bedste luse produkter – og har du brug for produkter til pleje af hudproblemer så som eksem eller udslæt er det også apoteket som forhandler de bedste af slagsen.

Du finder dit lokale apotek i Lyngby på https://lyngby.apotekeren.dk/ 

More articles