Kan man få farvet ens græskant?

23 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi har gode og dårlige nyheder til dig, der drømmer om at få en græskant i en anden vanlige en de mange nuancer af grøn eller afsvedent, når det en sjælden gang er sommer i Danmark:

Du kan for så vidt godt få en græskant med en anden farve, end de sædvanligvis kender dem, men det kommer ikke til at blive på den permanente måde, hvis det skal være med ægte græs.

Du kan ikke male dit græs med almindelig maling, og du bør heller ikke sprøjte det til med farve på anden vise, om det så er den permanente slags eller midlertidige.

Det er ikke godt for undergrunden, at den slags kommer derned, og desuden vil resultatet næppe holde længe, da græs bevæger sig meget flygtigt, så farven kan ikke få sagt sig, hvis man endelig håbede på det.

Men der er råd at hente, hvis man stadig ønsker noget farve ved ens græskant, men det kommer nok til at involvere en del snyd.

En mulighed er nemlig, at du benytter sig af kunstigt græs, som du så måske kan få fremstillet i en ønsket farve.

Der er andre fordele ved kunstigt græs: det skal ikke vandes, der går ikke insekter i det, og så skal det heller ikke klippes!

Men autenticiteten ryger også en del, hvis man har kunstigt græs udenfor, selvom det godt kan snyde en del mennesker på afstand.

Men noget andet, du kan gøre, som også ser virkelig flot ud, er at benytte dig af blomster ved den her græskant.

Godt nok er det ikke græsset, der bliver farvet her, men du har mulighed for at få brugt en masse forskellige farver og skifte dem ud, som du kan flytte rundt på blomsterne, så de indgår i harmoni med dit græs og skaber det ønskede indtryk, du går efter.

More articles