Hypnose – den hurtige vej til at nå dine mål

26 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hypnose er et nyttigt redskab inden for den psyko terapeutiske metode, som tager udgangspunkt i direkte kommunikation med den menneskelige underbevidsthed. Mange mennesker har stor glæde af hypnose i forbindelse med rygestop, vægttab, overkommelse af angst, eller opbygning af et lavt selvværd.

Kan jeg blive hypnotiseret?

I modsætning til, hvad mange tror, er det faktisk muligt for alle mennesker at opnå den tilstand af trance, som skal til for at kunne få glæde af terapeutisk hypnose. Trance er en naturlig tilstand, som minder om den, vi bringer os selv i når vi mediterer, eller den tilstand, som optræder lige inden vi falder i søvn. Under trance er vi ikke fuldt bevidst om hverken verden omkring os eller hvad der foregår inde i vore hoveder.

Samtidig er alle filtre væk – de forsvarsværker, som bevidstheden bygger op for at beskytte det skrøbelige selv, er brudt ned. Og det er derfor, at hypnotisøren kan få direkte adgang til at tale til underbevidstheden.

Når det ikke lykkes lige godt for alle mennesker, og det ikke er alle, som opnår de mål, de har sat for hypnosen, skyldes det som regel, at de ikke går helhjertet ind i projektet. Man skal 100% ønske det rygestop, det vægttab eller den livsændring, man har sat sig for. Og man skal selv være indstillet på at gøre et vist stykke arbejde. Ellers virker hypnosen ikke.

Find den bedste hypnose i København

Endelig er det vigtigt, at du føler dig tryg hos din hypnotisør, og at du kan have tillid til ham eller hende. Hos Aagaard Psykoterapi finder du en dygtig og veluddannet hypnotisør med mange års erfaring inden for branchen. Her vil dine ønsker og mål blive taget alvorligt, og du vil opleve, at der sker fremskridt allerede efter første session.

Du kan læse mere, og bestille tid til din første session online, på Aagaard-psykoterapi.dk

Flere Nyheder