Hvor mange skal man være til at pudse væg indendørs?

08 maj 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ovenstående spørgsmål kan bedst besvares ved at stille et spørgsmål retur:

Er der vitterligt blot tale om, at man skal have pudset en enkelt væg ned indendørs, eller er der tale om, at der skal pudses mange flere vægge ned indendørs?

Det er nemlig noget beskidt arbejde at give sig i kast med, hvis man ikke har gjort sig lidt grundig forberedelse og sørget for blandt andet at dække af, så det ikke sviner mere end højst nødvendigt, man har investeret i det rette udstyr, eller har det liggende i forvejen, man har indkøbt materialer til at pudse ned og – ikke mindst – taget noget gammelt tøj på, der kan tåle at blive beskidt, eller deciderede beskyttelsestøj og -briller.

Hvis tjansen foregik på en væg, der vendte udad, ville det på sin vis være lidt lettere arbejde at give sig i kast med, da man kan sige, at så længe vejret er godt og ikke blæser, regner eller sner, så kan man bortskaffe alt det overskydende direkte med det samme og smide det ud eller køre på lossepladsen.

Indenfor er man afhængig af, at man konstant har styr på, hvor alt affaldet er, samtidig med at man er i gang med at pudse væggene ned med det materiale, udstyr og videre, man er beskæftiget med.

Det vil sige, at der er langt flere ting, man skal holde øje med indenfor, end når man arbejder med lignende arbejde udenfor.

Derfor kan det være nødvendigt at være en del folk til arbejdet, så længe man ikke er for mange, der ender med at gå i vejen for hinanden, hvis man kun har et lille område at gøre godt med.

Føler man sig ikke helt sikker i, hvordan man pudser vægge ned, kan man se instruktionsvideoer om det på nettet, eller man kan bede professionelle om at gøre det for en eller hjælpe en med det.

Flere Nyheder