Holder du styr på de skrotpriser og deres forandringer?

04 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Folk, der er gode til at handle med aktier, kan ikke alene lave analyser på markedet, men de har også fingeren på pulsen til at regne ud, hvad der vil falde og stige i pris.

Sådan er det med så meget af salg: Det handler om udbuddet og efterspørgslen. Når folk vil have noget, der er lidt af, så koster det mange penge; når der er meget, som folk ikke rigtig vil have, så er det billigt.

Så man kan sagtens trække en rød tråd direkte fra noget så ophøjet med folk i jakkesæt til folk i kedeldragter, der arbejder med skrot og skrotpriser i form af gamle bilvrag, brugt kobber og meget andet eller måske bare en enkelt type eller flere.

Disse mennesker skal også kende til værdien på noget givent skrot, og her tænkes ikke bare standen på det, men også om der er bud efter det.

Man skal være aktuel med de skrotpriser

Om man så sælger skrot til forhandlere, eller man er forhandler af skrot til private eller andre, større firmaer, så handler det om at holde styr på de skrotpriser.

Det forandrer sig måske ikke det store, som man ser det med aktierne, men den gode forretningsmand ved, at man bække små gør en stor å.

Så når der er forandringer i vandene, så følger man med her, og er man virkelig på forkant med udviklingen i skrot, så kan man prøve at sætte prisen højere eller sælge til en uhørt, lav pris.

Det kan være med til at gøre, at man høster kassen på noget skrot, men det kræver også, at man har is i maven, så man tør gøre det.

Den slags er jo nok mest for dem, der gerne vil opbygge deres skrotimperium, mens andre bare vil få det til at løbe rundt.

Men man kan ikke komme udenom, at prisen altid vil være det afgørende her.

More articles