Gulvsliber i Risskov klarer selv de mest ufremkommelige opgaver

05 March 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Denne forstad til Aarhus i form af Risskov kan byde på en række mærkelige krinkelkroge af skunkrum og loftkamre, der også kan have brug for en gulvafslibning.

For bare fordi, man måske ikke bruger gulvet så tit, så kan en god omgang gulvafslibning med en gedigen efterbehandling være med til at forebygge råd, slitage og insekter i træmaterialet. Derfor er der en lige så stor bevaringsværdi som brugsværdi i at få foretaget en gulvafslibning på selv de mest svære passager.

Loftsværelser af den slags, der befinder sig over eller ved siden af benyttede værelser, er ofte kendetegnede ved at være placeret lige dér, hvor bygningens hældning begynder, hvorfor selv mindre høje mennesker kan have svært ved at stå op derinde.

Det afstedkommer ofte, at man benytter disse arealer til opbevaring af flyttesager og andet, man ikke bruger lige så tit. Her sparer man derfor ofte også på sådan nogle ting som isolering, da mennesker ikke opholder sig så tit deroppe.

Men det medfører også, at naturens omskiftelighed har bedre mulighed for at påvirke især trægulve end i de lokaler, hvor der er almindeligt isoleret og har en stabil temperatur og ikke bliver udsat for vind og vejr, hvor småt det end er.

Dog er der ingen grund til at bekymre sig om, at en gulvafslibning således er udelukket, for de professionelle gulvafslibere kan komme til på mange umiddelbart ufremkommelige områder og helt ud i de mindste kroge for at slibe gulvene ned.

De har det rette udstyr til det, og du kan med stor sandsynlighed regne med, at de har set lignende opgaver før enten i Risskov eller andre steder i landet, så de ved, hvad de har med at gøre.

Du kan trygt læne dig tilbage og vide, at der bliver taget kærlig hånd om dit trægulv i selv de lokaler og rum, der er svære at komme til og ikke bliver benyttet så tit.

More articles