Find et parkeringsfirma som imødekommer dine behov

04 May 2021 Astrid Pedersen
image

Som administrator for en ejendom med tilhørende private parkeringspladser kan det godt være lidt af en bet at skulle forestå drift og vedligeholdelse af disse. Især hvis de ikke kan spærres af, således at de konstant er plaget af uvedkommende parkering, foretaget af udefra kommende bilister, som intet har at gøre på matriklen.

Dette er i særdeleshed et problem i byzoner, hvor der er betalingsparkering på gader og veje samt offentlige pladser. Er der ingen adgangskontrol på dine parkeringspladser, vil det være oplagt for besøgende i byen at snyde sig til et par timers gratis parkering. Og dette til stor gene for de retmæssige indehavere af de pågældende parkeringspladser – nemlig beboere eller medarbejdere i ejendommen.

Få hjælp til at komme uretmæssig parkering til livs hos dit lokale parkeringsfirma

Hvis du selv skulle rende rundt og kontrollere de til din ejendom hørende parkeringspladser, kunne du nærmest ikke lave andet. Parkeringskontrol og parkeringsopsyn er et omfattende stykke arbejde, som skal udføres på kontinuerlig basis og med en vis konsistens. Derfor er det en god idé at få fat på et parkeringsfirma, som kan forestå opsyn med – og administration af – dine parkeringspladser.

Et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark vil kunne forestå alle nødvendige foranstaltninger i forbindelse med denne opgave så som opsætning af skilte, udførelse af parkeringskontrol ved dygtige og rutinerede parkeringsvagter samt inddrivelse af parkeringsbøder. Derudover kan UnoPark hjælpe med opsætning af en god parkeringsløsning, som du selv kan tilgå via et online administrationsmodul, som også fås i form af en app til smartphone og tablet.

Bliv kunde hos UnoPark og få masser af fordele

Som kunde hos UnoPark får du rigtig mange gode fordele – og du slipper for bøvlet med selv at skulle smide parkeringsssyndere på porten. Du kan læse mere om UnoPark på hjemmesiden https://unopark.dk/ og kontakte dem for en uforpligtende dialog.

More articles