Få større kendskab til Excel med professionelt tilrettelagte Excel kurser

26 april 2019 Astrid Pedersen

editorial

Enhver regnskabsmedarbejder, controller, revisor eller bogholder kender til det utroligt anvendelige program Microsoft Excel. Med Microsoft Excel er det nemt at bygge sine egne systemer til budgetter, planlægning, fremskrivning og data analyse. Derfor er Microsoft Excel vidt og bredt anvendt i økonomi og finans afdelinger i virksomheder verden over. Grunden til Microsoft Excels store popularitet, er dels, at det kommer som en standard applikation i Microsoft Office pakken, dels at der er så utroligt mange muligheder for behandling af data og tal i Microsoft Excel.

Det, at Microsoft Office er en fast del af Microsoft Office pakken gør, at stort et alle, som arbejder i et kontor relateret job, kender det smarte regneark. Og det er nemt at dele dokumenter, når alle på kontoret eller i koncernen er i besiddelse af et program, som gør det muligt at åbne de filer, der deles. Ofte er regnearket et meget centralt dokument i forbindelse med et projekt – og så er det en fordel, at det kan deles, og at alle kan læse eller redigere.

Kurser i Microsoft Excel på alle niveauer – find dem online

Hvis du som arbejdsgiver ønsker at give dine medarbejdere mulighed for udvikling af deres færdigheder inden for Microsoft Excel, kan det anbefales, at du sender dem på et opbyggeligt Microsoft Excel kursus. Det er klart, at ikke alle medarbejdere i din virksomhed nødvendigvis bruger Microsoft Excel på samme niveau, eller til de samme formål. Nogle bruger måske mestendels Microsoft Excel som simpelt regneark, og andre arbejder muligvis med avanceret data behandling i Microsoft Excel.

Derfor tilbyder 4D Microsoft Excel kurser på alle niveauer og til alle formål. Du kan også vælge at kontakte 4D med henblik på at få tilrettelagt et særligt kursus eller en workshop, som er tilpasset din virksomheds eller afdelings specifikke behov. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

Flere Nyheder