Få professionel behandling og vejledning på dit lokale apotek

09 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Dit lokale apotek er en vigtig hjørnesten i dit lokal samfund. Sammen med læger, sundhedshuse, og eventuelle sygehuse, repræsenterer apoteket sundheden i lokalområdet, og er samtidig et vigtigt serviceorgan.

Hvad kan jeg få på mit lokale apotek?

Når du handler på apoteket, får du andet og mere end blot din receptpligtige medicin, dine håndkøbsprodukter, og eventuelle natur lægemidler. Et apoteks fornemste opgave er at rådgive kunderne omkring de produkter, de køber. Derfor er et hvert veldrevet apotek forsynet med en fast stab af dygtige og velorienterede medarbejdere – herunder uddannede farmakonomer, som har viden om medikamenter og præparater som speciale. En dygtig og erfaren farmakonom vil altid være opdateret med viden om samtlige typer medicin i handlen, og vil på saglig og kompetent vis kunne give dig anvisninger om hvorledes du bør indtage din lægeordinerede medicin.

Samtidig vil du kunne få rådgivning omkring indkøb af håndkøbs medicin og øvrige apoteker varer. Skal du eksempelvis på ferie – eventuelt til varmere og mere eksotiske himmelstrøg – vil du kunne købe alt, hvad du skal bruge inden for solbeskyttelse, forebyggelse af feriemave, samt insektspray og mange andre relaterede produkter på dit lokale apotek.

Du vil altid kunne være sikker på, at de produkter, du finder på apoteket, lever op til samtlige danske og internationale standarder for allergivenlighed. Samtidig vil disse produkter i så høj grad som muligt være fri for hormonforstyrrende stoffer og andre tilsætningsstoffer så som parfume. Dette er en stor fordel, hvis du selv er allergiker eller overfølsom, eller hvis du skal købe cremer og lotions til din baby, og ønsker at skåne dennes sarte hud. Og når du henlægger dine indkøb af kosttilskud, vitaminer, mineraler og natur lægemidler til apoteket, kan du være helt tryg ved, at produkterne er testede og godkendte.

Du kan finde dit apotek, hvor du kan købe håndkøbsprodukter og afhente receptmedicin i Randers, på randersapotek.dk

Flere Nyheder