Få klip og pleje hos en grøn frisør

20 december 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Døjer du med tør og irritabel hovedbund? Så bør du vælge en grøn frisør når håret skal klippes og behandles.

Findes der en grøn frisør i København?

Hvis du søger en frisør som kun benytter grønne og allergi venlige produkter i forbindelse med behandling, kan du med fordel kontakte KANT Hair By Lulu og Jerris.

Hos KANT Hair kan du få en lækker hår behandling uden brug af produkter indeholdende problematisk kemi i form af hormon forstyrrende eller allergi fremkaldende stoffer som for eksempel duft eller farve. Det betyder at du kan lade dit hår behandle hos KANT Hair uden at skulle bekymre dig om hud irritation i din hovedbund eller generel kontakt allergi.

image

Tvært imod vil du med en grøn frisør behandling hos KANT Hair kunne tilføre den tørre og sarte hud i din hovedbund ekstra næring og fugt således at den faktisk bliver stærkere og mindre irritabel. Og dette med god samvittighed over for miljøet idet de milde produkter er baseret på naturlige ingredienser og fremstillet under økologisk bæredygtige forhold.

De produkter, som anvendes hos KANT Hair, er certificeret grønne og økologiske gennem mærker som Svanen, Allergy Certified, Vegan og Cosmos Organic.

KANT Hair By Lulu og Jerris – solid frisør behandling til rimelige priser

KANT Hair By Lulu og Jerris er berømt for sin professionelle tilgang til frisør erhvervet. Hos KANT Hair får du den bedste rådgivning når det handler om valg af stil og farve.

De dygtige frisører tager altid udgangspunkt i dine ønsker og præferencer samt din hoved facon og dit hårs generelle beskaffenhed. Du er således sikret en frisure som passer perfekt til dig og som samtidig kan holde sig flot længe. Og du får selvfølgelig vejledning angående din egen daglige hårpleje med på farten.

Klik ind og bestil din tid til en grøn frisør behandling via hjemmesiden hairbykant.com

Flere Nyheder