Derfor skal du vælge PTFE tape

17 September 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Står du som entreprenør eller VVS’er og skal finde en tape, der både kan holde til de kolde og varme temperaturer, så kan PTFE tape varmt anbefales. Det er en tape, der er særlig udviklet til at man kan bruge til rør og ledninger der bliver meget varme eller kolde. Hvis du i stedet bruger gaffatape eller en anden type af tape, vil det kunne smelte ved for høj varme. Det kan dermed komme til at gøre skade på el-systemet eller maskinerne, som rørene løber hen til. Det kan også ved for høj varme klistre sig helt fast, så det ikke er til at få af igen. Derfor er det klart at foretrække, at du anvender PTFE tape.

Hvilken PTFE tape skal du vælge?

Ligesom så meget andet i verden, så er der naturligvis også forskel på kvaliteten og typerne af PTFE tape. Der er både forskel på kvaliteten og holdbarheden af tapen. Hvis du derfor står og skal bruge det til erhvervsmæssige opgaver, hvor du skal stå inde for dit arbejde i længere tid, så anbefaler vi at du undersøge markedet for at finde et af de bedste PTFE tape du kan finde. Der er nemlig flere forskellige varianter på markedet i både den dyre og billige ende. 

Det er ikke altid ensbetydende med at det billige eller dyre er bedre end det andet. Det handler om at finde noget PTFE tape som kan holde til det materiale og varme som det skal monteres på.

Hvor kan du købe PTFE tape af højeste kvalitet?

Vi har været i markedet for at undersøge, hvor du kan købe PTFE tape af høj kvalitet. Her har vi lagt vægt på at finde en leverandør, som har et valg af højeste kvalitet til skarpe priser. Vi kan her varmt anbefale at du kontakte borkelectronic.dk.

More articles