Bliv skarpere med de nye Cisco DevNet-certificeringer

27 august 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ambitiøs inden for dit arbejde som netværks specialist? Så bør du tage et nøjere kig på de nye Cisco DevNet Certificeringer.

Hvad er en Cisco DevNet certificering?

Som det nyeste skud på stammen inden for Cisco certificeringer finder du Cisco DevNet certificeringerne. Disse certificeringer er udviklet med henblik på at drage fordel af de nye muligheder inden for applikations design, software udvikling og automatisering.

Der er tre niveauer af Cisco DevNet certificering, nemlig Associate, Specialist og Professional niveau. Cisco DevNet Associate certificeringen henvender sig primært til udviklere, der har et eller flere års praktisk erfaring med at udvikle og vedligeholde applikationer, der er bygget på Cisco platforme.

Med en Cisco DevNet Associate certificering valideres din kerne viden om Ciscos platforme og styrker dig i dit arbejde med applikationer og API’er. Cisco DevNet Specialist er noget for dig hvis du som udvikler har tre til fem års erfaring med applikationsudvikling, drift, sikkerhed eller infrastruktur.

En Cisco DevNet Specialist certificering validerer specialiseret viden og færdigheder, der forbinder udvikling, drift, sikkerhed og netværksdrift i et miljø med fokus på kontinuerlig levering af applikationer og tjenester ved hjælp af Cisco platforme og enheder. Og er du udvikler med mindst tre til fem års erfaring inden for design og implementering af applikationer bygget på Cisco platforme kan du validere dine færdigheder med en Cisco DevNet Professional certificering. Denne vil dække design og udvikling af robuste og sikre applikationer ved hjælp af Cisco API’er og platforme samt styring og distribution af applikationer på Cisco baseret infrastruktur.

Uanset om du er softwareudvikler, netværks professionel eller lidt af begge dele kan en Cisco DevNet certificering således give dig den viden og de muligheder du har brug for, samt verificere og validere eksisterende kundskaber. Du kan læse mere om Cisco DevNet certificeringerne og tilmelde dig relevante kurser på globalknowledge.dk

Flere Nyheder