Bliv bedre til at bruge regneark med Excel kurser

26 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal dine medarbejdere opgraderes rent fagligt, og have bedre forudsætninger for at udnytte de mange muligheder i Microsoft Excel? Så kan du med fordel booke et Microsoft Excel kursus.

Kurser i Microsoft Excel på alle niveauer – find dem online

Uanset om dine medarbejdere er hajer til Microsoft Excel, eller om de er ganske nybegyndere, er der masser at lære. Microsoft Excel er et af de programmer, man aldrig rigtig bliver færdig med – der er nærmest ubegrænsede muligheder for udfoldelse og kreativitet, når det handler om data behandling i Microsoft Excel.

Derfor tilbyder 4d Microsoft Excel kurser til alle formål og på samtlige niveauer. På de mere grundlæggende og generelle Microsoft Excel kurser hos 4d – her under Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret – få kursisterne en introduktion til de basale, indbyggede funktioner i Microsoft Excel, således at de er godt rustet til at udføre de mest almindelige opgaver med den smarte applikation.

På de opfølgende kurser Excel brush-up grundlæggende og Excel brush-up udvidet kan dine medarbejdere for genopfrisket deres viden og kundskaber, inden de eventuelt skal deltage i et af de mere avancerede kurser. Blandt disse finder du Excel VBA Programmering grundlæggende, Excel VBA Programmering udvidet, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer – I, Excel Diagrammer – II, Business Intelligence (BI) med Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot grundlæggende samt Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot udvidet.

Disse kurser henvender sig især til medarbejdere, som allerede har en del erfaring med Microsoft Excel, og ønsker at anvende programmet i mere specialiserede sammenhænge. Hvis virksomheden er i færd med at udrulle en ny praksis, som kræver brug af Microsoft Excel på et specifikt plan, kan særlige kurser tilrettelægges med henblik på at imødekomme jeres specifikke krav, og tilgodese jeres konkrete projekt og opsætning.

Læs mere – og bestil dit kursus i Excel – på 4d.dk

More articles