Virksomhed med stor erfaring inden for byggeri

01 september 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

HMU A/S er en moderne entreprenørforretning med hovedbeskæftigelise inden for bygge og anlægs branchen. Virksomheden, som blev stiftet i 1991, beskæftiger cirka 50 medarbejdere. De fleste af de medarbejdere, som arbejder i HMU A/S Entreprenørforretning den dag i dag, har været med fra begyndelsen, hvilket betyder, at virksomhedens arbejde er præget af stor erfaring og ekspertise inden for de enkelte fag områder. Derfor er HMU A/S blandt de foretrukne entreprenørforretninger, både når det handler om total eller hoved entreprise, og når der skal udføres enkeltstående opgaver.

Byggearbejde udført professionel af erfarne fagfolk

HMU A/S Entreprenørforretning har gennem årene udvidet forretningen, således at virksomheden nu ikke længere udelukkende beskæftiger sig med anlægs arbejde. Inden for byggeri kan HMU A/S Entreprenørforretning tilbyde services inden for såvel smedearbejde som tømrer og snedker arbejde.

HMU A/S Entreprenørforretning råder på sin hjemadresse på Dalsagervej i Hirtshals over eget betonblandeanlæg samt miljøgodkendt genbrugsplads, hvor virksomheden har mulighed for at modtage asfalt- og betonaffald.

Jordarbejde fra HMU A/S Entreprenørforretning

Ud over byggeri opgaver, kan du også få hjælp til andre special opgaver i forbindelse med anlægs arbejde hos HMU A/S Entreprenørforretning. De erfarne medarbejdere i virksomheder udfører såvel større som mindre opgaver inden for områder så som udgravning (her under byggegrubeudgravning), afgravning og indbygning, sandpudefundering, diverse opgaver med byggemodning, oprensning af forurening, grundvandssænkning og rydnings opgaver.

Kloakarbejde udført ved autoriseret kloakmester

Hos HMU A/S Entreprenørforretning finder du desuden autoriserede kloakmester, som kan udføre alle former for kloakarbejde – her under opgaver med hovedkloakering og nedsivnings anlæg samt pumpestationer og drænings anlæg. Også opgaver i forbindelse med renovering af kloak systemer, slamsugning og tv inspektion udføres af special uddannede fagfolk. HMU A/S Entreprenørforretning er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Hvad end din opgave falder inden for byggeri eller anlægs arbejde, kan du trygt kontakte HMU A/S Entreprenørforretning for professionel rådgivning og service. Læs mere på http://www.hmu.dk/index.html 

Flere Nyheder