Vinteropbevaring af båd Sønderborg på Danmarks smukkeste bådeværft

16 februar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som bådejer har du og din familie helt sikkert stor glæde af de mange spændende og hyggelige oplevelser en båd kan tilbyde i sommer halvåret. Der er intet som at opleve smukke og idylliske Danmark fra søsiden – de glitrende fjorde, de hvide strande vestpå og de smukke brændinger ved klinter og klipper i den østlige del af landet.

Med en båd har du sommerhus og transport middel i eet – og børnene nyder den friske havluft i fulde drag på en måde, som aldrig ville kunne lade sig gøre med en campingvogn. Men når sommeren går på hæld, og lange, varme dage bliver erstatte med mørke, kulde, blæst og regn, er det meget begrænset hvor sjovt det er at overnatte på båden, endsige sejle den rundt i de danske farvande. Og derfor er det en god idé at finde et sikkert og trygt sted at opbevare båden i vinter halvåret.

Find den bedste opbevaring af båd på Als

Har du og familien bopæl i det sønderjyske, og ønsker du at være inden for køre afstand af din båd når den ligger på land? Så kan du med fordel tjekke MJ Værft Augustenborg. Hos MJ Værft Augustenborg kan du have din båd liggende ved en af Danmarks lækreste redpladser i naturskønne omgivelser med adgang til alle de mest nødvendige faciliteter. Og samtidig tilbyder MJ Værft Augustenborg opbevaring af båd i vinter halvåret, enten i opvarmet og isoleret hal, eller i et aflåst og overvåget udendørs område.

Når du vælger at lade din båd opbevare for vinteret hos MJ Værft Augustenborg, får du ikke alene tryg og sikker opbevaring. Du får også adgang til alle de faciliteter og værktøjer, du skal bruge for at sætte båden i stand, så den er 100% klar til forårets og sommerens togter.

Du kan læse mere om vinteropbevaring af båd hos MJ Værft Augustenborg på mj-vaerft.dk

Flere Nyheder