Vælg et parkeringsfirma med erfaring og ekspertise

Når du som ansvarlig for en boligforening, et indkøbscenter, et større kontordomicil eller anden for for erhvervsejendom råder over private parkeringspladser, er det en god idé at udlicitere administration og drift af disse til et professionelt parkeringsfirma. Især hvis parkeringspladserne er placeret i byer, hvor kommunen har indført betalingszoner for parkering.

Her vil bilister nemlig se deres snit til at parkere gratis på dine parkeringspladser, såfremt disse ikke er overvågede, og der ikke sanktioneres mod uretmæssig eller hensynsløs parkering. Dette betyder, at der muligvis ikke er plads til parkering for beboere, kunder, medarbejdere og andre som bruger ejendommen i det daglige. Og det er et problem, da det er disse grupper, som burde have førsteret til gratis parkering.

Kompetent parkeringsservice med KbhPark ApS

Hvis du oplever problemer med, at uvedkommende bruger dine parkeringspladser, bør du således kontakte et parkeringsfirma – og gerne et med erfaring inden for privat parkeringsservice. Det danske parkeringsfirma KbhPark ApS har igennem de seneste små ti år hjulpet glade og tilfredse kunder over hele Danmark med stærke og fleksible parkeringsløsninger.

Hos KbhPark ApS får du garanti for en personlig og professionel behandling og en parkeringsløsning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. KbhPark ApS arbejder ud fra devisen “dine parkeringspladser – dine regler”. Og så er det KbhPark ApS’ opgave at udforme en løsning, som tilgodeser dine præferencer, og håndhæve de regler du stiller op.

Hvad koster det at indgå samarbejde med KbhPark ApS?

Som udgangspunkt er det gratis at lade KbhPark ApS forestå administrationen af dine parkeringspladser. Alle udgifter i forbindelse med opstilling af skilte og parkeringsautomater afholdes af KbhPark ApS, ligesom KbhPark ApS gerne forestår udstedelse af faste parkeringstilladelser og gæstetilladelser. Og så får du selvfølgelig fuld adgang til administration af disse via en smart og brugervenlig app. Læs mere om KbhPark ApS på kbhpark.dk.