Vælg en børnehave af høj kvalitet

23 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Noget af det bedste, du kan gøre for dit barn, er at vælge den helt rigtige vuggestue eller børnehave. Institutions livet behøver slet ikke at være hverken skadeligt eller hæmmende for børn, som visse onde tunger påstår i denne tid.

En daginstitution kan være den helt rigtige løsning for et barn i førskole alderen, som kræver mulighed for at udfolde sig fysisk og kreativt, og som har brug for modspillere og medspillere i form af såvel andre jævnaldrende børn og engagerede voksne. Rigtig mange børnehaver og vuggestuer holder faktisk en virkelig høj standard hvad angår såvel de fysiske rammer som den pædagogiske faglighed. Og vælger du rigtigt, vil dit barn få den bedste start på livet.

Hvorfor er det vigtigt at vælge en god børnehave eller vuggestue?

Ud over det, at du som forælder naturligvis ønsker at aflevere dit barn til kompetente og ansvars bevidste voksne, er der mange andre faktorer der spiller ind. Fundamentet for et godt voksenliv lægges i barndommen – og derfor bør rammerne om de første seks år af barnets liv være optimale.

Barnet gennemgår en helt fantastisk udvikling i netop disse år, på det fysiske såvel som på det mentale, kognitive og sensoriske område. Barnet skal lære at bruge sin krop, lige som det skal tilegne sig sprog og sociale færdigheder. Alt dette bør en god og veldrevet institution støtte op om, samtidig med at barnet får lov at være sig selv og danne sin egen personlighed.

Hvilken børnehave i Espergærde skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en god daginstitution i det nordsjællandske, kan du med fordel besøge den integrerede institution Kvistgård Private Børnehus. Her finder du, foruden glade børn i alderen 0 – 6 år, en veluddannet og engageret stab af pædagoger og pædagog medhjælpere.

Du kan få mere information om Kvistgård Private Børnehus på https://kvistgaardbornehus.dk/ 

 

More articles