Under haveservice kan du virkelig finde ind til dig selv

22 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man står ved et samlebånd og laver – netop – samlebåndsarbejde, så kører man meget rundt i en rutine, og med tiden ender man med at køre en del på autopilot også.

Men man er stadig halvt om halvt bevidst om, hvad man laver, for det skal laves efter nogle specifikationer, og skulle man fjumre eller slække på kvaliteten, så ville det blive opdaget.

Men oftest er man også afhængig af andre længere oppe og længere nede ad samlebåndet, så man er nødt til at indordne sig efter de andre og sætte tempoet derefter.

Med tiden kører man måske en del i symbiose med ens kollegaer, men så kan der komme udskiftninger, og man skal lære et nyt tempo at kende.

Mest af alt skal man dog overholde en deadline, så man skal være effektivt og relativt hurtigt, hvorfor man ikke når helt at slappe af.

Ved haveservice er man i kontakt med sig selv

Hvis man så er ved at foretage noget haveservice som en person, der arbejder med den slags og er kommet ud til en kunde, så arbejder man måske med en specifik opgave alene såsom med fliserens i Holbæk, eller man er flere om det, som deler sig op i delområder, man kan klare alene.

Dette betyder også, at man har ansvar for sin egen opgave, og man har skam en deadline, men måske er man foran med den, så der er lidt tid at øve sig på.

Men modsat samlebåndsarbejdet så er man jo her ude i naturen, og der er kun naturens lyde, og man sætter således selv tempoet tit og ofte.

Dette kan gøre, at mens man arbejder med dette projekt, så kan man bedre slappe af og måske gå ind i sig selv og blive mere klog på sig selv.

Man kan jo lige så godt udnytte tiden, når man nu har den under skønne omgivelser.

Flere Nyheder