Udskift selv beskadiget iPhone 11 skærm

20 maj 2022 Astrid Pedersen
iphone 11 skærm

editorial

Den smukke, slanke iPhone 11 kom på markedet i 2019 og markerede trettende generation af Apples ikoniske iPhone. Den lækre telefon med det flotte, skinnende display er state of the art inden for sin genre, og mange af de kunder, som dengang for år tilbage investerede i denne model, har stadig glæde af deres telefoner.

Der er for så vidt helle ikke nogen grund til at købe en ny telefon hvis du er i besiddelse af en iPhone 11. Fungerer telefonen som den skal, og imødekommer den dine daglige behov, kan du roligt beholde din iPhone 11 og dermed spare penge på en ny model.

Hvad stiller jeg op med et smadret iPhone 11 display?

Desværre vil du, hvis du er så uheldig at tabe din telefon, risikere slet ikke at kunne bruge denne fremadrettet. Det flotte display er nemlig på én og samme tid telefonens styrke og dens store svaghed.

iphone 11 skærm

Det er via displayet at du har adgang til samtlige telefonens funktioner og features, da det er her du finder indgangen til de mange smarte apps. Hvis frontglasset splintres, er det slet ikke sikkert at displayet virker længere. Så kan du ikke tilgå selv de mest basale funktioner i telefonen. Og så kan det være nødvendigt at skifte frontglasset ud.

Kan jeg selv reparere min iPhone 11 skærm?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja. Det kan faktisk godt lade sig gøre selv at forestå udskiftning af frontglasset på en iPhone.

Hvis du investerer i et billigt repair kit til iPhone 11 undgår du at skulle køre telefonen på værksted, hvilket kan være en bekostelig affære – eller måske endda købe en helt ny telefon.

Hos Phone-Parts.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til udskiftning af iPhone 11 skærm. Klik ind på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html og læs mere.

Flere Nyheder