Udgangspunktet for stedet, hvor man laver brøndboring

15 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det handler alt sammen om stedet, hvor man laver ens brøndboring, det skal du bare spørge a-hoejfeldt.dk om, som er blandt de bedste og førende til at udføre brøndboringer i Danmark.

Men med udgangspunktet kan man også sige det sted, hvor ikke bare firmaet, hvis man selv har sådan et, har virksomhedsregistrerede adresse, hvorfra man udfører brøndboringer.

Man laver dem jo ikke i selve kontorlokalerne. Det ville bare være dumt i bogstaveligste forstand at undergrave ens virksomhed på den måde.

Men der, hvor virksomheden har adresse, kan jo godt være en hjemmeadresse hos chefen eller en anden, der stiller klausul for ens firma, mens man kan have selve kontorlokalerne og lager samt fjernlager et andet eller flere sted(er).

Og det handler jo om, at man finder de bedste af den slags, for selvom vi lever i en tidsalder, hvor man kan bestille en brøndboring med nærmere specifikationer over alt fra telefonen, SMS’er, mails og billeder, uden man nødvendigvis fysisk mødes, så skabes der bare bedre tillid til firma og kunde, når man mødes og direkte kan blive enige om, hvordan tingene skal gøres.

Der kan opstå så mange misforståelser, når man skal kommunikere digitalt i forskudt tid, og så er det bare bedre at snakke sammen i real tid og kigge på tingene indbyrdes.

Dette kan man gøre hos kunden, ude i felten eller netop i firmaets kontorlokaler eller hovedsæde.

Her er det vigtigt, at kunden får en god fornemmelse af stedet, når man kommer derud, men en selv som chef og de ansatte skal også have et godt forhold til stedet, som er samlingspunktet og udgangspunktet for arbejdet.

Skal kontorlokalerne være splinternye, må de være ældre, skal de renoveres, eller er de helt nyrenoverede, skal lageret være tilknyttet til, eller er det helt i orden, at man laver nogle lokaler om fra bunden, som aldrig har været kontorlokaler før?

Der er meget at tænke på her, men det handler om at tage den bedste beslutning. 

Flere Nyheder