Udforsk dit kreative jeg med en Flos lampe snoopy

27 maj 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du bemærket, hvordan der kommer en fortitel med til nogle lamper, som kan lyde som en slavisk diktering af, hvad disse skal bruges til?

Vi tænker på en gulvlampe, en loftlampe, en bordlampe og så videre.

Det kan hurtigt komme til at emme af, at det sådan, en lampe skal bruges til det givne sted, som det lægger op til i navnet; og det kan da sagtens tænkes, at det var sådan, det var tiltænkt fra skabernes side, at den skulle bruges.

Men hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen, for hvis du nu har købt lampen, så er den jo i din besiddelse og er din ejendom, så kan jo gøre med den, som du har tænkt dig – inde for lovens grænser, selvfølgelig.

Der findes bestemt undtagelser i form af universal-lamper, men bare fordi en given lampe alligevel lader til at være dikteret til, hvad den skal bruges til, så kan du jo sagtens prøve dig frem.

Selvfølgelig skal du så tage dig dine forholdsregler med, hvordan du sætter den op, for det er ganske givet, at det er nemmere at sætte en væglampe op, der er designet som en væglampe, end hvis du sætter en bordlampe op på væggen – men det er ikke umuligt.

For eksempel kan du prøve dette med en flos lampe snoopy. Her ligger det jo for eksempel ikke i navnet, hvad du partout skal gøre med den.

Og hvis du er en ferm elektriker eller kreativ på samme front, så det lykkedes for dig at koble den til ledningenettet og sætte den forsvarligt op, så er det jo bare gunstigt for dig!

Som sagt skal du selvfølgelig lige helgardere dig, at din flos lampe snoopy ikke lige pludselig kan dratte ned ad væggen, så den ødelægger væggen på vejen eller potentielt kan beskadige andre ting eller mennesker – men udover det, så er det bare med at prøve sig frem og være kreativ!

Flere Nyheder