Tror du på håndlæsning?

04 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan tro på mange ting i vores moderne verden, og det pudsige er, at når videnskabe opdager flere og flere ting, de kan verificere, så tyer flere og flere mennesker til at den spirituelle og alternative verden.

Vi skal ikke gøre os til dommer over, hvorvidt der er grobund i disse instanser og mere til, og måske videnskaben bare ikke kan afdække den slags endnu, men måske handler det også om, at vi mennesker har brug for at tro på noget, som vi ikke kan bevise.

Det vil forklare religion.

Og nogle ting, som vi måske ikke kan bekræfte, er sådan en ting som håndlæsning.

De fleste kender til den slags, om de tror på det eller ej, men det drejer sig ret basalt om, at en “kyndig” kigger ned i dine hænder og på den måde kan tolke og tyde, hvad der kommer til at ske i dit liv.

Nogle gange stiller man spørgsmål, man gerne vil have svar på, mens det andre gange drejer sig om generelle forhold i ens liv.

Det er altså en måde til at spå om ens fremtid, og det hører lidt den gamle skole til i den forstand, at de fleste godt kender til del, og det ikke er noget andet ældre af alternative (behandlings)metoder, man har fundet frem og gjort moderne i Vesten.

Men virker det så?

Hvad vi kan sige med sikkerhed, der er sandt, er, at alle mennesker har et individuelt fingeraftryk, som ikke går igen hos et andet menneske.

Men kan man læse om fremtiden i hænderne?

Det er nok op til den enkelte at afgøre, men man siger som bekendt, at tro flytter bjerge, og nogle gange opdager man da, at nogle ting, man har fået at vide ved at få læst ens hænder, da også går i opfyldelse.

Man skal jo ikke afvise det, før man har prøvet det.

Flere Nyheder