Tre gode råd til at finde en maler

26 oktober 2021 Steffen Hansen

editorial

At få bygget om i lejligheden er rart. Af den årsag kan det være belejligt, at man bør få bestilt noget hjælp til den opgave du har for døren. Men på hvilken måde modarbejder man, at man bliver taget ved næsen i processen? For at slippe for dette, har vi udvalgt 3 fif til dig, som kan bidrage til at slippe for at blive fuppet.

Kræver opgaven tilladelse?

Der er forskellige håndværkeropgaver, som fordrer en bestemt tilladelse. Det er hvis de skal løse et job, hvor der kan være fare involveret. Skulle projektet ikke være udført korrekt, kan det potentielt være til fare for både dit helbred og for miljøet. Derfor kan du altid kontakte håndværkeren i forvejen, om din arbejdsopgave er noget, som firmaet kan varetage. Det kan være en fordel at være på forkant, i tilfælde af at maleren ikke kan løse jobbet.

Kan arbejdet laves på denne tid af året?

Inden du booker en maler Hillerød, skal du overveje om opgaven passer til sæsonen. Der er visse opgaver, der er mere udfordrende for maleren at løse. Det kan for eksempel ikke betale sig, at du booker tid til at få malet din hus facade, hvis prognosen melder ekstrem nedbør. I løbet af året, er der tidspunkter hvor håndværkerne ikke har så travlt. Dette giver en chance for at være forberedt og planlægge projektet, ud fra hvornår håndværkerfirmaerne har tid.

Skal der stilles garanti på opgaven?

Enkelte typer arbejdsopgaver, betinger at du undersøger, om maleren er tilmeldt en garantiordning. Er du er utilfreds ift. udførelsen af det projekt, som firmaet har gennemført eller der fremkommer komplikationer bagefter, kan en garanti dække jer begge ind. Derfor anbefales det, at du er opmærksom på hvad der er din ret, hvis du finder ud af at firmaet ikke lever op til kravene til den service, du betaler for. Undersøg hvordan det hænger sammen, ved at adspørge maleren selv eller ringe ind til firmaet.

Flere Nyheder