Tjek regn, vind og sol på din vejrstation

05 november 2019 Søren Black

editorial

Bliv klog på alle vejrforhold

I gamle dage var du afhængig af vejrudsigten fra TV Avisen, når du skulle planlægge efter, hvordan vejret mon vil blive de kommende dage. I dag kan du få fuld kontrol over vejrstationen i alle døgnets 24 timer ved blot at kigge på dine trådløse vejrstationer. Her kan du på et overskueligt display få både en regnmåler, vindmåler og et termometer. Du kan altså blive klog på alle de vejrforhold, som naturen byder på. Det betyder, at du kan tjekke hvor meget det kommer til at blæse, inden du tager på søen, eller du kan holde øje med, om der er regn på vej, hvilket jo er ret vigtigt, hvis du står og skal til at høste dine marker. Hører du til blandt landets mange campister, kan du også med din vejrstation afgøre med dig selv og din familie, om I skal blive hjemme eller køre campingvognen ud på en af de mange campingpladser.

De bedste vejrstationer på markedet

Vejret er en de få ting, du ikke kan ændre på. Men med en vejrstation fra ScandiHills Camping & Outdoor kan du planlægge efter vejret. Her forhandles nemlig et stort udvalg af de allerbedste vejrstationer på markedet. Her finder du både simple vejrstationer, der kun viser temperaturen udendørs og indendørs, men du kan også få mere avancerede modeller, der både måler temperatur, vindforhold og nedbør.

Alt i campingudstyr og outdoor grej

ScandiHills Camping & Outdoor forhandler både de klassiske Rosenborg vejstationer, og i sortimentet finder du også topmodellen TFA Sinus vejstation. Det handler fuldstændig om hvilke ønsker og behov, du måtte have til din kommende vejrstation. ScandiHills Camping & Outdoor fungerer både som en fysisk butik i Aalborg og som en webshop. Begge steder er kundeservicen i top, og det uanset om du køber en vejrstation eller noget af det andet campingudstyr eller outdoor grej, som du finder her. Udvalget er stort og alle produkter er altid håndplukket fra de bedste mærker på markedet.

Flere Nyheder