Tips til hvordan du vælger den rette entreprenør

08 December 2019 Silje Hansen

editorial

Har du enten en drøm om at få renoveret dit hus eller sommerhus? For at det bliver en god oplevelse og et solidt stykke arbejde der bliver udført er det vigtigt at vælge den rette entreprenør. En entreprenørvirksomhed kan typisk hjælpe med mange forskellige opgaver. Det gælder både mindre og større byggeprojekter til både private og erhverv. Det kan derfor være alt lige fra renovering af køkkenet, badeværelset, køkkenet eller børneværelset efter børnene er flyttet ud. Det kan også være større projekter som en ny carport, skur eller tilbygning til din bolig. Da det er noget som både koster mange penge og som er en essentiel del af huset, er det en god ide at bruge ekstra tid på at finde frem til den rette håndværker til opgaven. Der er mange at vælge i mellem, hvorfor det kan være en jungle at skelne kvaliteten mellem de forskellige entreprenørvirksomheder.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en entreprenørvirksomhed?

En god indikation at gå efter er, hvis det er muligt at kunderne kan tilkendegive deres oplevelse med det aktuelle firma. Så kan du læse de forskellige anmeldelser der måtte være, for at finde en du tror vil være det rette match for dig og din virksomhed. Du kan også forhøre dig rundt blandt venner, familie eller kollegaer for anbefaling eller for at høre om nogle skulle have erfaring med en entreprenørvirksomhed for en lignende opgave. 

Vi kan anbefale, at når du skal vælge en entreprenørvirksomhed til at realisere dit byggeprojekt, at du overveje at søge lokalt først. Der findes mange entreprenører på landsplan og i regionerne, hvorfor der kan være en fordel i at starte med at dykke ned i markedet lokalt. Der kan som regel også være en besparelse at finde, da du ikke skal betale for transporttiden frem og tilbage. For dig som er bosat i Aabenraa eller omegn, har vi fundet en pålidelig entreprenør i Aabenraa.

More articles