Tips til gulvsliber i Skive med trapper og gelændere udendørs

05 marts 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske er du bekendt med, at en god gulvafsliber også sliber andet end gulve ned, hvilket blandt andet kan være trapper og tilhørende gelændere.

Ligeledes behøver alle gulvafslibningsopgaver ikke at foregå indendørs, da gulvafslibningsfirmaer også udfører opgaver udendørs.

Men hvad med kombinationen af disse to elementer: Trapper og gelændere udendørs?

Den slags ting finder man jo en del af i Skive, om det så er ved private terrasser, badehoteller, forsamlingshuse med tilhørende udendørsarealer, restauranter med udendørs-servering eller i parker i lettere kuperet terræn.

Disse trapper og gelændere skal jo også vedligeholdes og helst af en gulvsliber i Skive.

Nogle gange har man vej- og park-ansatte til at tage sig af den slags opgaver, men erhverv kan, sammen med private, vælge at hyre professionelle gulvafslibere ind til at udføre opgaven, og det er også en smart løsning.

Der er dog nogle ting, man skal have styr på, før man hyrer gulvafslibere ind for at tage sig af trapper og gelændere udendørs.

Naturens vind og vejr slider ofte rigtig hårdt på overfladen og træet generelt på den slags udendørs-trapper og -gelændere, så selvom træ-materialet er flot at benytte, så kræver det også en vedvarende vedligeholdelse.

Så når gulvafsliberen er kommet ud for at se på gelænderne og trapperne for at bedømme, hvilken slags behandling der egner sig bedst til dem, så skal man også finde en periode kort derefter, hvor arbejdet går i gang.

Man kan nemlig i mellemtiden risikere, at vejret skifter og forårsager endnu mere skade og slid på trapperne og gelænderne, hvorfor man så kan ende med at skulle bruge en anden behandling og tidshorisont, end man ellers var blevet enige med firmaet om forud.

Men helst skal man faktisk undgå storme og hårdt vejr ved at kigge i vejrudsigterne, hvorfor man til udendørs afslibninger ofte vælger at få foretaget den slags om sommeren, hvor vejret er mere tørt og stabilt – for det meste.

Afslibningen og den efterfølgende behandling skal nemlig have tørvejr i en rum tid efter for at virke bedst på træet, hvorfor det ikke må begynde at regne kort tid efter.

 

Flere Nyheder