Tips til dig der snart skal bruge en tandtekniker

27 June 2022 Cecilie Mortensen
image

editorial

Har du brug hjælp fra en lokal tandtekniker? Så er du havnet det helt rette sted. For vi kommer med en række tips til dig i denne artikel, så du kan få en smule nemmere ved at finde den helt rette. 

Tips til at havne hos den bedste tandtekniker 

Hvem har et ekstra kendskab til din protese? 

Tip nummer et er, at du går efter en tandtekniker, som har et ekstra kendskab til lige netop din protese. For det kan have en afgørende rolle for, hvor god vedkommende er til at hjælpe dig. Det kan derfor også være et stort plus, hvis du klikker dig ind på forskellige klinikkers hjemmesider. Her kan du nemlig læse meget mere omkring stedets spidskompetencer. 

tandproteser

Undersøg hvornår din protese kan være klar? 

Hvad end du skal have repareret eller lavet en helt ny protese, så kan du forholde dig til, hvornår din protese kan være klar. For så kan du også vælge ud fra, hvor lang ventetiden ca. er. 

Hvad skal du betale for arbejdet hos tandteknikeren? 

Det tredje tip du skal have med her er, at du ser på, hvad du skal betale for arbejdet hos tandteknikeren. For der kan igen være forskel på, hvordan priserne er fra sted til sted – men det kan du også selv finde frem til, hvis du ringer eller skriver rundt ift. det arbejde, du skal have hjælp til. 

Hvilken tandtekniker kan du få hjemmebesøg af? 

Tip nummer fire er, at du går med en tandtekniker, som tilbyder hjemmebesøg. For det kan give dig en ekstra god oplevelse. Og så kan det sikre dig, at du kan få den hjælp, du har brug for, hvis du er dårligt gående, eller på anden måde har svært ved selv at tage hen til tandteknikerne. 

Med de tips du har fået her, kan du nu selv gå i gang med at undersøge dine muligheder: https://protesetand.dk/services/.

More articles