Ting at have in mente med overdele

18 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan nogle overdele er lækre at kaste på sig, så man næsten har en heldragt på, som der kan dække det meste af ens krop.

Og man kan jo få nogle, der passer til de fleste årstider, og man så vælger at have noget mere tøj udenpå, eller man bare trasker rundt i sådan en overdel på, hvor man viser en del frem af ens ankler, lår og kavalergang, og overdelen flagrer lidt i vinden.

Den er også rar at have på, hvis man nu skal til fest indendørs, mens det er koldt i vejret, men man gerne vil føle en mere lun fornemmelse på kroppen med noget mere løst tøj, der ikke sidder alt for kropsnært hele tiden – selvom man også kan få overdele af den slags – og som man kan ånde i.

Desuden findes der også overdele, der passer til langt de fleste personer og har en passende stil til den, man er.

Men der er lige nogle ting, man skal huske på med sådan nogle overdele!

Man skal lige holde øje med sådan nogle overdele

For de overdele har som regel ikke så mange lommer, så man er nødt til at have en taske eller bare en pung med sig i hånden, når man går rundt med sine ting.

Desuden kan man også være uheldig, at en del af overdelen sætter sig fast i en dør, der er ved at lukke, eller får fat i en krog, hvis den vifter for meget i vinden.

Man skal også huske at tage noget tøj på indenunder, for specielt i sommerdagene kan der måske lige kommer en kort blæst nedefra, der løfter overdelen op, så der ikke er så meget overladt til fantasien for dem, der kigger på en.

Det samme skal man tænke på, hvis det nu regner, og man har en lys overdel på.

More articles