Tag på singlerejse med andre voksne og få gode oplevelser

10 April 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Nogle elsker at rejse alene, for andre er det grænseoverskridende. Hvis du hører til den sidste slags, er det en god ide, at du finder en gruppe at rejse med. For det er jo ærgerligt, hvis du ikke kommer ud at rejse, når du gerne vil. Heldigvis findes der masser af forskellige grupper, som du kan tage af sted med. Du kan for eksempel tage på singlerejser for voksne. Det er der en række fordele ved: 

Først og fremmest kommer ud at rejse sammen med andre, hvilket giver dig en højere grad af sikkerhed og andre at opleve rejsen sammen med. Derudover er det ofte rarere at rejse i en gruppe, hvor alle er på det samme niveau i forhold til parforhold. Tager du på en almindelig grupperejse, hvor nogle er singler, og nogle er par, kan du godt komme til at føle dig lidt uden for, når du rejser alene. På en singlerejse er der ingen, der har den fordel, at de kender andre i forvejen. 

Der findes flere forskellige danske rejsebureauer, der arrangerer singlerejser for voksne. Et af dem, som du helt sikkert bør overveje, hvis du gerne vil på en oplevelsesrig rejse, er event4singler.dk. Det er et lille rejsebureau, der har specialiseret sig i rejser for singler. De lægger vægt på at skabe gode oplevelser og sjove stunder for de rejsende. Det handler derfor ikke om at matche jer, men om at I har det sjovt sammen. Når I har det, kan det jo være, at sød musik opstår. 

Når du rejser med event4singler.dk, arrangerer de en middag for alle de rejsende en måned før, I skal af sted. Det er med til at gøre, at du kender de andre lidt på forhånd. Dermed bliver det ikke helt så skræmmende for dig, når du skal møde op i lufthavnen. 

More articles