Tænk på dine omgivelser i forbindelse med parfume

21 maj 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har nøje udvalgt den helt rigtige parfume fra det sted, hvor du foretrækker at handle, hvilket med stor sandsynlighed sagtens kunne være herfra: https://www.sephora.dk/parfume/

Der blev testet af noget af deres sortiment forud, og når du endelig fik den her indkøbte parfume hjem, så kunne du ikke vente med at teste, om den nu var helt god – og det var den helt bestemt! 

Så nu vil du bare give den fuld gas med at have den på så tit og ofte, fordi du er så begejstret for dens duft, at du næsten vil have at andre mennesker skal associere den duft med dig.

Derfor påfører du dog den ikke kun ved særlige lejligheder, men næsten også bare hver gang, du skal på arbejde eller i skole.

Problemet kan imidlertid opstå, når man forelsker sig så meget i den, eller at den første umiddelbare oplevelse med at dufte til den fortager sig lidt, så man blive immun overfor at dufte den ved almindelig dosering, så du øger den for at kunne dufte dig selv – men det kunne andre så rigeligt også før da!

Tænk dig selv, når du står i en proppet bus, hvor man gnubber ryg mod ryg mod hinanden derinde, og hvor man er dømt til næsten at kunne lugte, hvad de andre spiste tidligere på dagen.

Her skulle man så tro, at det var en fordel at have parfume på, fordi det bedøver hørmen af sved, men du skal huske på, at bare fordi du godt kan lide din parfume, så er det slet ikke ensbetydende med, at andre mennesker deler din glæde på samme måde.

Måske finder andre den ligefrem rerlig, og det skal de have lov til at synes, for det er dig, der mest skal gå med den.

Men husk dog lige at vise hensyn, når du går rundt i det offentlige rum eller ved, du skal derud. Så er en mindre dosis måske på sin plads – eller du kunne spare lidt på parfumen og ikke bruge den den dag.

Flere Nyheder