Stil nogle specifikke krav til jeres lokaler

08 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ingen mennesker er jo tankelæsere, i hvert fald ikke hvad man kan påvise via videnskaben, så derfor er man nødt til at sætte ord på de ting, man gerne vil bede om, da man ikke bare kan forvente, at andre kan gætte sig til den slags.

Tag for eksempel at ens virksomhed skal være en del af nogle konferencer på Fyn, hvor I har kæmpet hårdt for at blive en del af deltagerne og få jeres egen stand med taler, workshops og videre, og dette er endelig lykkedes, da I har fået godkendelsen til dette.

Så tænker I, at jeres lykke må være gjort, og der nok skal blive taget hånd om jer, især fordi I ved, at denne godkendelse indebærer en tildeling af et konferencelokale blandt alle de andre.

Her skal man dog huske på, at man ikke bare kan læne sig tilbage og tænke, at alt nok skal falde ud til ens fordel uden problemer.

Det er jo ønskescenariet, at den slags sker, men her skal man desuden tænke på, at arrangøren har travlt med mange andre deltagere, der også ønsker deres lokaler tildelt.

Man vil dog nødig være til besvær, men samtidig ved man også godt, at det med, at man har stillet krav til ens produkter, medarbejdere og videre, har gjort, at man er endt i en liga for sig.

Så her gør det ikke noget at skrive både ønsker og nogle deciderede krav til ens konferencelokales omgivelser, indhold og mål.

Se lige for dig, at du har planlagt et gigantisk indslag eller forberedt din konference ud fra, hvordan lokalet skulle være meget specifikt, og så passer lokalet ikke til dette.

Man kunne ikke tjekke lokalet forud, så nu er man nødsaget til at bruge dette, selvom det langtfra opfylder ens ønsker.

Dette kunne have været undgået, hvis man havde låst sig fast på nogle krav med det samme.

Flere Nyheder