Staldbyggeri i Rebild? Kontakt din lokale entreprenør

19 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som landmand står du – hvad end du beskæftiger dig med husdyr eller med planteavl – af og til i en situation, hvor der skal fornyelse til for at optimere forretningen. Ofte vil denne form for nytænkning involvere opførelse af nye bygninger, eller modernisering af eksisterende.

Inden for især husdyr avl og opdræt kommer der ofte nye regler og reformer til, når det handler om dyrevelfærd, bæredygtighed, bortskaffelse af gylle og ajle, opbevaring af foder og lignende. Derfor kan det være nødvendigt at bygge om eller til – og i den forbindelse kan du få brug for hjælp fra en dygtig og erfaren entreprenør.

Hvordan kan en entreprenør hjælpe mig med mit staldbyggeri?

Staldbyggeri er en særlig disciplin inden for entreprenør branchen. Der findes som nævnt mange retnings linjer, som skal overholdes, når der opføres eksempelvis kvægstalde, kyllingehuse eller svinestalde. Silo anlæg og kornhaller skal også leve op til visse standarder – og under alle omstændigheder er det en god idé at have en ekspert med på holdet, når disse bygninger skal designes.

På den måde kan du sikre, at pladsen udnyttes optimalt, samtidig med at bygningerne overholder regulativerne, og at sikkerheden i konstruktionen er maksimeret.

Hvor finder jeg en entreprenør til staldbyggeri i Rebild?

Er din bedrift hjemmehørende i det smukke nordlige Jylland, kan du med fordel kontakte Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – opførelse af blandt andet staldbyggeri og andre former for anlæg, som anvendes inden for landbrug, industri og produktion.

Hos Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS får du hjælp til dit staldbyggeri fra start til slut. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS leverer gerne en total entreprise løsning, hvor virksomheden forestår hele projektet fra de indledende tegninger til den praktiske udførelse og aflevering. Kontakt Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS på kristianhansenaps.dk

Flere Nyheder