Spis ude på din lokale danske restaurant

16 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det på høje tid med et tiltrængt restaurant besøg for hele familien? Er det ved at være længe siden I har spist ude – og kunne I godt trænge til en hyggelig aften i hinandens selskab fri for indkøb, borddækning, kokkerering, oprydning og opvask? Så er det bare at komme af sted.

Et restaurant besøg er nemlig meget andet og mere end mad. Det er også en morsom og afslappende oplevelse for hele familien. Vælger du en restaurant i de rette rammer og med en rar og behagelig atmosfære, vil denne oplevelse helt sikkert være både inspirerende og mindeværdig. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at maden er vel tilberedt og smukt anrettet, og serveret af dygtige og servile tjenere.

Spis lækker dansk mad på Restaurant Backhaus i Ribe

Leder du efter en god dansk restaurant i Ribe, kan du med fordel tjekke Backhaus. Backhaus er restaurant, hotel og selskabslokaler samlet under et og samme tag i en af Ribes smukke og bevaringsværdige bygninger i den gamle købstads historiske bymidte. Hos Backhaus får du både de idylliske og autentiske rammer omkring dit måltid og lækre, danske retter tilberedt af de bedste lokale råvarer.

Restaurant Backhaus serverer nemlig fortrinsvis mad tilberedt ud fra opskrifter fra det traditionelle danske køkken. Derfor finder du på såvel frokost som aften kort retter som vi kender dem fra de danske kroer – og måske fra vore bedsteforældres køkken. Du kan for eksempel vælge en klassisk dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs. Eller hvad med det velsmagende Stjerneskud bestående af dampet og stegt fisk samt frisk pillede rejer, garneret med salat, citron og hjemmerørt mayo?

På Backhaus kan både store og små finde en ret, som passer til alle ganer og smagsløg. Du kan se alle menu kort, og bestille bord, på backhaus-ribe.dk

More articles