Spis lækker italiensk mad i Jyllinge

01 november 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Skal du ud at spise med familien, er en italiensk restaurant et oplagt bud på, hvor I kan tage hen. Italiensk mad er nemlig en rigtig crowdpleaser, og du kan derfor være sikker på, at der er noget, som alle i familien kan lide, når I spiser der. Derfor er det det oplagte valg for dig. 

Leder du efter en italiensk restaurant i Roskilde, kan du for eksempel se nærmere på Bondestuen i Jyllinge. Det er et hyggeligt sted, hvor du både kan holde fest i deres festlokaler og nyde god mad i deres restaurant. 

I deres restaurant serverer de lækker italiensk mad. Deriblandt har de et stort udvalg af pizza på deres menukort. Det er gode gedigne pizzaer, hvor du både finder de traditionelle varianter som Vesuvio, Hawaii og Calzone, såvel som mindre kendte, mens mindst lige så lækre sammensætninger af fyld. Dermed vil der være noget for alle. 

Italiensk mad er ikke kun pizza

Der er dog meget mere til italiensk mad end bare pizzaen, hvilket du helt sikkert også ved, hvis du har rejst i Italien. Der er selvfølgelig også en masse pastaretter, og dem kan du også nyde hos Bondestuen i Jyllinge. Der kan du for eksempel finde klassikere som Carbonara, lasagne og Penne Verdi med kylling, pesto og pinjekerner i flødesovs. 

Vil du gerne prøve en form for italiensk mad, der hverken involverer pizza eller pasta, kan du dog også få det hos Bondestuen i Jyllinge. De har for eksempel flere forskellige former for lækre kødretter, der også er inspireret af det italienske køkken. Det er blandt andet kalvefilet med parmaskinke, salvieblade og hvidvinssauce. 

Har du plads til dessert efter måltidet, kan du selvfølgelig få en lækker tiramisu på restauranten. Det er den klassiske italienske dessert, som mange mennesker er helt vilde med. Det er derfor den perfekte måde at slutte måltidet af på. 

Flere Nyheder