Smagfulde og brugbare firmajulegaver – find dem online

21 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Julen er hjerternes fest. Ønsker du som virksomhed at fortælle dine ansatte hvor meget du sætter pris på deres vedholdenhed og hårde arbejde året igennem er en generøs firmajulegaver en udmærket måde at gøre det på.

Med de rette firmajulegaver kan du udtrykke hvor højt skattede dine medarbejdere er, og hvor glad du er for at de selv i svære tider leverer en stor og uvurderlig indsats. Og så er firmajulegaven bare en hyggelig tradition når det handler om at afslutte arbejdsåret på en fin og venskabelig maner.

Hvor finder jeg de bedste firmajulegaver til mine ansatte?

Det kan selvfølgelig godt være rigtig svært at finde en firmajulegave som passer til alle. Den klassiske julekurv er et godt eksempel på et forsøg på at skabe en one size fits all gave som alle kan have glæde af.

En julekurv indeholder traditionelt lækkerier så som kaffe, te, vin, øl, chokolade, konfekt, lakrids, nødder, knas og øvrige delikatesser. Ofte bruges kurven som firmajulegave ud fra devisen at de enkelte elementer i kurven kan foræres videre som værtindegaver eller bruges som mandelgave eller pakkelegs gaver i anledning af julens mange selskabelige og sociale arrangementer.

Men lige netop denne form for festivitas er det lidt småt med i denne tid. Så hvorfor ikke give dine medarbejdere en firmajulegaver de rent faktisk kan bruge – eller eventuelt selv lade dem vælge deres firmajulegaver?

Skab firmaets egen julegaveshop med Borg & Bigum

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere en god oplevelse med firmajulegaver benytter du Borg & Bigums mulighed for at bygge en virtuel gavebutik i hvilken medarbejderne selv kan vælge deres firmajulegaver.

Du bestemmer selv hvilke gaver fra Borg & Bigums store sortiment som skal indgå i din shop. Og med en særlig kode kan du give dine medarbejdere mulighed for at vælge og vrage. Læs mere på firmagavernu.dk

More articles