Slip for uvedkommende parkering med professionel parkeringsservice

18 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er træt af, at dine private parkeringspladser konstant er optaget af udefra kommende biler, som intet har at gøre på ejendommen, bør du få fat på et professionelt parkeringsfirma. Et sådant kan nemlig hjælp dig med en god aftale om parkeringsservice.

Hvad indebærer god parkeringsservice?

Du bør ikke gå på kompromis med dine høje kvalitetsmæssige standarder når du indgår en aftale om parkeringsadministration hos et parkeringsfirma. God parkeringsservice tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og præferencer, samt i dine parkeringspladsers størrelse og disposition.

Det er vigtigt at du insisterer på en individuelt skræddersyet løsning som tager alle disse forhold i betragtning. Kun på den måde kan du blive fuldt ud tilfreds med din parkeringsløsning – og få fuld valuta for dine penge.

image

Hvis du for eksempel ikke har mulighed for at hegne dine parkeringspladser ind eller på anden måde afskærme dem fra omverdenen, bør din parkeringsfirma kunne fremlægge en løsning som baserer sig på parkeringskontrol. Med parkeringskontrol, udført af dygtige og kompetente parkeringsvagt, kan du på effektiv vis komme uvedkommende parkering på dine åbne parkeringspladser til livs.

En veluddannet parkeringsvagt fra et professionelt parkeringsselskab har fuld beføjelse og hjemmel til udstedelse af bøde forlæg. Og dit parkeringsfirma skal nok forestå inddrivelse af disse.

Samtidig vil et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark altid kunne hjælpe med skiltning, som advarer potentielle parkerings syndere om risikoen for parkeringskontrol. Dette har en forebyggende effekt idet det er de færreste som ønsker sig en dyr parkerings bøde i forruden.

Få den bedste parkeringsservice hos UnoPark

Foruden effektiv parkeringskontrol tilbyder UnoPark dig også adgang til administration af dine parkeringspladser via en app som kan installeres på din smartphone eller tablet. Med denne app kan du selv udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser uanset hvor du end befinder dig.

Du kan læse mere om parkeringsservice hos UnoPark på virksomhedens hjemmeside UnoPark.dk.

More articles