Slip for trappevask

06 maj 2020 Mette Nielsen

editorial

Er du træt af at vaske trapper i jeres opgang, eller irriteret over at trapperne aldrig er rene, fordi andre ikke overholder deres trappevask? Er det trappen på jobbet, som den er gal med, fordi den aldrig for alvor er ren, eller har I bare brug for en ny til at stå for den ugentlige trappevask?

Trappevask er hårdt arbejde og det er de færreste, som nyder at stå for den del af rengøringen hverken i hjemmet eller på en arbejdsplads. Sidstnævnte sted er der heldigvis som regel tilknyttet rengøring, som kan tage sig af den slags opgaver. Det kræver nemlig energi i benene og en god teknik at gennemføre en god trappevask.


Få professionelle til at klare opgaven
Når du står midt i dilemmaet omkring trappevasken, så husk dig selv på, hvor hårdt den slags rengøringsopgaver er. Har du lyst til selv at stå for dem, eller vil det være rart at kunne gøre andre ting i stedet for?

Hvis du gerne vil slippe for trappevask, så lav en aftale med et firma, der kan stå for opgaven for dig. Det er penge godt givet ud, og hver gang du gå op eller ned ad trappen, vil du takke dig selv for det. 

Lav en aftale med et pålideligt firma, der er vant til at løse den slags opgaver, og find gerne et i dit eget lokalområde. Når du bruger lokale firmaer, støtter du dit nærområde og det giver en god synergi. På den måde forbliver opgaverne i nærheden af der, hvor du selv hører til. Så kan I også nemmere koordinere opgavernes omfang, lave om på aftalen hvis nødvendigt og kommunikationen bliver forhåbentlig nemmere. 

En ren trappe er skøn, især hvis du selv slipper for det hårde arbejde. Sådan er der i hvert fald mange, som har det – er du en af dem, så brug professionelle folk til at klare opgaven for dig. 

Flere Nyheder