Skoreol og skohylde – find dem online

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Bor du i lejlighed med sparsom plads i din entré kan det godt være op ad bakke når der skal findes plads til alle familiens mange sko. Desuden er det rigtig irriterende når skoene bare flyder ud over hele gulvet så man snubler over dem eller skal skovle mængder af sko og støvler til side for overhovedet at kunne komme igennem entréen. Dette problem har dog enkelt løsning – og den hedder skoreoler og skoskabe.

Find smarte skoreoler og skoskabe til din entré

Når du leder efter skoreoler og skoskabe som skal gøre livet nemmere for dig og for familien i det daglige bør du først og fremmest overveje hvorledes din entré er disponeret. Skal din nye skohylde eller skoreol stå på gulvet, eller skal den monteres på væggen? Hvor langt kan din skoreol eller dit skoskab tillade sig at rage ud i rummet førend det er til større gene end løse sko over det hele? Og hvor mange sko skal dit skoskab eller din skohylde kunne rumme?

Du kan eventuelt overveje at investere i flere skohylder, skoreoler og skoskabe og placere en eller flere af disse i garderoben. På den måde kan du opbevare skoene uden at hverken de eller din sko opbevaring behøver at optage plads i entréen. Dette er praktisk – især hvis det i forvejen er småt med pladsen.

Den helt store fordel ved at vælge skoreoler eller skoskabe som opbevaring af sko er at dette koncept frigør gulvplads og dermed gør såvel passage som rengøring af dette areal meget lettere. Du vil samtidig få et godt overblik over familiens sko – og selv de mindste vil hurtigt kunne finde deres sko når I skal ud af døren.

Køb skohylder, skoreoler og skoskabe online hos Ideshoppen

Du kan finde en skoreol som passer præcis til dine ønsker i den online shop på Ideshoppen.dk

More articles