Skøde og tinglysning – hyr en dygtig advokat til faste lave priser

20 januar 2018 admin
image

editorial

Står du midt i et boligkøb eller en skilsmisse, hvor du har brug for et skøde, der dokumenterer din ret til en ejendom, så kan du få hurtig og effektiv hjælp af en boligadvokat til at udarbejde et skøde og få det tinglyst. Dermed slipper du selv for al besværet, og du kan være sikker på, at det hele går korrekt til, uanset om du skal købe en bolig eller f.eks. købe din eksmand eller ekskone ud af jeres tidligere fælles bolig. Det kan også være, at du har gang i en familieoverdragelse af ejendom, eller du ønsker at ændre på ejerandelene i en ejendom.

Erfaren og effektiv boligadvokat

I alle tilfælde kan du få professionel hjælp af en erfaren boligadvokat hos eBoligadvokat, som har kontor på Frederiksberg, og som du nemt kan kontakte online. eBoligadvokat har både den nødvendige erfaring og ekspertise, og samtidig tilbyder firmaet faste lave priser på udarbejdelse af skøder og tinglysning. Når du lader eBoligadvokat klare sagen, så håndterer de det nemt og hurtigt for dig, og du kan være helt tryg ved, at processen efter reglerne.

Faste lave priser

eBoligadvokat tager faste lave priser for udarbejdelse af skøde og tinglysning, og det koster f.eks. 2.500 kr. i forbindelse med boligkøb, og prisen er 1.950 kr. ved skilsmisse, familieoverdragelse eller ændring af ejerandele. Priserne er fuldstændig gennemskuelige, så du ved præcis, hvad du betaler for, og det er en fordel for dig sammenlignet med, hvis du skulle vælge en anden boligadvokat, der ikke har faste priser, og hvor du kan risikere, at det bliver dyrere end forventet.

Book en gratis samtale

Du kan booke en gratis samtale, hvis du gerne vil høre mere om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig. Du kan udfylde kontaktformularen på hjemmesiden her https://eboligadvokat.dk/skoede/, og så vil du blive ringet op hurtigst muligt af en boligadvokat.

Flere Nyheder