Skift til e bøger, og få alle fordelene

27 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af, at dit læsestof til ferien fylder det meste af din håndbagage (og en stor del af din kuffert)? Løber du ofte tør for lecture på de mest åndssvage tidspunkter og steder – om aftenen eller i weekender, når biblioteker og boghandlere for længst har lukket, eller i sommerhuset, hvor der er mange kilometer til det nærmeste sted som sælger andet end ugeblade og knaldromaner? Og savner du at kunne læse hvad du vil, når du vil og hvor du vil uden at skulle vente i ugevis på, at bogen kommer hjem til biblioteket eller til din lokale boghandel?

Så skulle du tage og prøve ebøger. Med ebøger får du nemlig opfyldt dine behov for læsestof, som er tilgængeligt alle steder og til alle tidspunkter, så længe du blot har en tablet eller en ereader (for eksempel en Kindle) med fuldt batteri.

Hvad er fordelene ved ebøger?

Når du går over til ebøger, sparer du samtidig plads i reolen. Hvis du skal ud og investere i en ny murstens roman hver eneste gang du skal have din læselyst stillet, kommer disse hurtigt til at optage mange hyldemeter. Er du typen, som hellere låner bøgerne på biblioteket, er fordelene ligeledes åbenlyse.

Du skal ikke vente på, at forrige låner får afleveret den bog, du gerne vil i gang med. Ebøger udkommer i ubegrænset oplæg, og du vil have adgang til den med det samme. Og så slipper du for bøder for for sent afleverede bøger, hvis du er lidt længere tid om at læse det digre værk end først planlagt.

Find de bedste ebøger på Politikenbooks

Med et abonnement på Politikenbooks har du adgang til et hav af ebøger i høj kvalitet – på dansk såvel som på andre sprog. Find de nyeste ebøger via app’en eller på politikenbooks.dk

Flere Nyheder