Skal weekenden byde på en tur på tapasbar?

19 juli 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Til enhver tapas hører et godt glas vin. Det gør bare oplevelsen endnu bedre. Om det er en kølig rosé, en let hvidvin eller en tør rødvin. Det er op til dig. Men vil du virkelig være sikker på at få det helt rette glas vin til din tapas? Så skal du tage på en tapasbar, hvor de også har styr på vinen. Det kunne være hos Vinværten Gothersgade i København. Dette sted er en eksklusiv og skøn kombination af både vin- og tapasbar. 

Populær vinbar med tapasbar

Når du sætter benene hos Vinværten, kan du få alt den skønne vin, som hjertet begærer. Sammen med de fyldige og udsøgte glas vin kan du få serveret en lækker anrettet tapas. Stedet har flere tapasmenuer, og der er helt sikkert noget for netop din smag. 

Servicen er altid i top hos Vinværten. Din vært fortæller dig udførligt og levende om de mange vine. Du kan få serveret lige den slags vin, du ønsker. Der er altid styr på at kombinere de rette typer vine, med netop den tapasmenu som du ønsker at nyde. 

Hver tredje søndag kan du også nyde lyden af blød jazz, mens du nyder din tapas og tilhørende vin. 

Der er ingen tvivl, et besøg hos Vinværten er altid en oplevelse! Én der bestemt er besøget værd!

Book dit bord hos Vinværten

Lyder Vinværten som et sted for dig? Elsker du bare tapas? Eller gode vine? Skal du holde et større selskab? Invitere kæresten ud til middag? Mødes med veninderne? Eller nyde en afslappende frokost med kollegaer?

Der er altid en anledning til at besøge Vinværten. Vil du vide mere om stedet? Se deres menukort? Eller læse mere om mulighederne for større selskaber?

Besøg deres hjemmeside, og find ud af meget mere om denne tapasbar med vin i hjertet af København. 

Flere Nyheder