Skal din gulvsliber i Højbjerg arbejde i bunden eller overfladisk?

05 March 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det umiddelbare svar at komme med til denne overskrift er selvfølgelig, at vedkommende skal arbejde godt i dybden med at få slebet ens gulv ned i Højbjerg, hvorfor skulle man ellers hyre personen eller personerne til at udføre jobbet?

Men dette kan bero på en misforståelse med, hvad vi mener med ‘dybdegående’, for i den forbindelse mener vi ikke effektivt eller med høj kvalitet, for dette skal din gulvsliber i Højbjerg selvfølgelig altid gøre.

Prøv at se på det som, at der jo ikke er nogle grund til at udskifte køkkenskabet, bare fordi en hængsel knager lidt. Det ville være at slå for stort et brød op uden grund.

På samme måde kan det være med en gulvafslibning, hvor man ikke behøver at slibe gulvet alt for groft ned og give gulvet en gigantisk overhaling med en efterbehandling, der skal bruge hele dagen på at virke grundigt nok.

Du skal jo tænke på, at der er forskellige årsager til, at man ønsker at få gulvet slebet ned:

– Ved indflytning eller udflytning.

– Efter megen slitage (over hele gulvet).

– Efter lidt slitage (på udvalgte steder på gulvet).

Nogle mennesker vælger et fast tidspunkt for eksempel i løbet af året, hvor de får det faste gulvafslibningsfirma ind for lige at give gulvet en overhaling med en omgang gulvafslibning, så man ikke skal hen og have det gjort, når det virkelig trænger.

Dette kan så betyde, at man får lavet en gulvafslibning til en fast dybde, selvom det egentlig ikke er nødvendigt, men sådan ønsker kunden det.

Således kan du stå i en situation, hvor der måske er kommet nogle uudslettelige pletter på dit gulv i et enkelt hjørne, og så vil det se dumt ud, hvis man kun sliber ned her, for det vil faktisk bare resultere i en slibningsplet på bemeldte område.

I det tilfælde skal man hellere slibe hele gulvet ned, så det får en ensartet farve. 

Men når der så ikke er grund til at slibe hele gulvet ned i forvejen, da der er tale om et afgrænset område med skader, så behøver man heller ikke gå lige så hårdt i dybden.

Det håber vi, gav mening, så du kan få en tilpasset gulvafslibning til dine behov.

More articles